Estonian Airi juhatus kinnitab lendude jätkumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Estonian Airi juhatus lükkas otsustavalt ümber täna ajalehe Äripäev artiklis esitatud väite, justkui vajaks firma hiljemalt pühapäevaks rahasüsti, tagamaks ettevõtte likviidsust ja edasist tegevust.

Ettevõtte juhtkond rõhutas, et firma jätkab tegevust ja lendude plaanipärast teenindamist nii järgmisel nädalal kui ka tulevikus. «Artiklis esitatud pühapäevane tähtaeg on seotud ettevõtte omanikevaheliste otsuste tegemisega, mida saavad kommenteerida ainult omanikud ise,» märkis juhatus oma teates.

Estonian Airi juhatus taunis viimasel ajal meedia vahendusel toimuvat, kus ilmselt ettevõtte omanike esindajate poolt on avalikkuse ette toodud firma tegevust puudutavad konfidentsiaalsed dokumendid.

«Nende põhjal üleskerkinud spekulatsioonid häirivad ettevõtte normaalset tööd ja klientide usaldust meie vastu ning ei tule kasuks mitte ühelegi ettevõttega seotud osapoolele,» leidis juhatus.

«Vaatamata majanduslangusest tekkinud nõudluse vähenemisele jätkame me ka järgmisel aastal Tallinnast ühenduste pakkumist ligi kahekümnesse otselennu sihtkohta ning koostöös partnerfirmadega enam kui sajasse sihtkohta üle Euroopa,» märgiti teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles