Uuri, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruusatee.
Kruusatee. Foto: Egert Kamenik.

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Täna ja homme on remonttöödeks liiklusele suletud Viljandi maakonnas Mudiste – Suure-Jaani - Vändra maanteel km 2,85 asuv Tällevere raudteeülesõit. Ümbersõit toimub Suure-Jaani - Olustvere või Jaska tee kaudu.

Kuni 31. augustini tehakse Võru maakonnas Rõuge-Vastseliina maanteel Kallaste - Uue-Saaluse vahelisel lõigul (km 7,3-12,1) kruusatee remonttöid. Tööde piirkonnas on piiratud kiirust 30 km/h.

Teeäärseid puid langetatakse tänasest kuni 19.augustini Võru maakonnas Holopi-Hellekunnu maanteel Tüütsemäe-Loosi vahelisel lõigul (km 3,6-6,6). Tööde tsoonis piiratakse kiirust kuni 30 km/h.

EELTEADE:
Seoses 13.-14.augustil toimuva Tartu rulluisumaratoniga suletakse liiklusele:
* Reede, 12. augusti kella 18-st kuni pühapäeva, 14.augusti kella 22-ni Tartu linnas Narva maantee Jänese tn-Vahi tn vaheline lõik. Ümbersõit on tähistatud;
* Laupäeval, 13.augustil kella 13-17.30 ning pühapäeval, 14.augustil kella 10-16 Narva maantee pikendus lõigul Vahi tn – Jõhvi-Tartu-Valga maantee (Kõrveküla). Ümbersõit on tähistatud;
* Pühapäeval, 14.augustil kella 10-16 Jõhvi-Tartu-Valga maantee Kobratust kuni Tartu-Jõgeva-Aravete maantee ristmikuni (km 118,7-129,5). Ümbersõit Tartu-Jõhvi suunale on tähistatud Tartu-Jõgeva-Aravete maantee ja Lähte-Kukulinna-Vedu kaudu ning Tartu-Kallaste suunale Luunja-Aovere kaudu.
Kohalikel elanikel (Kõrveküla) on võimalik väljasõiduks kasutada kas Lombi-Vasula teed või Möllatsi-Vesneri-Luunja teed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles