Rahandusministeerium esitas Liibanoni pantvangidraama kulude arve

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pantvangis olnud jõudsid tagasi Eestisse
Pantvangis olnud jõudsid tagasi Eestisse Foto: Peeter Langovits

Rahandusministeerium tegi valitsusele taotluse eraldada raha Liibanonis pantvangis olnud ratturitega seotud kulutuste katmiseks.

Riigiasutuste eelnõude menetlemise süsteemis on Vabariigi Valitsuse korralduse eelnõu tagasihoidliku pealkirjaga «Raha eraldamine». Eelnõu ja selle seletuskiri aga viitavad, et tegu võib olla Liibanoni pantvangi kriisiga seotud kulutustega. Dokumentidega aga tutvuda ei saa, sest need on tunnistatud asutuse siseseks teabeks.

«Rahandusministeerium esitas Liibanoni kulusid puudutava korralduse eelnõu valitsusele selle nädala alguses. Kuni vastava korralduse andmiseni on materjalid märgitud asutusesiseseks kasutamiseks,» kinnitas ministeeriumi pressiesindaja Rainer Laurits. Millal valitsus raha eraldamist arutama hakkab, pressiesindaja ei öelnud. «Vastavalt seadusele kinnitab peaminister valitsuse istungi päevakorra üks päev enne istungi toimumist,» selgitas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles