Värske kapsaga hakklihahautis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värske kapsaga hakklihahautis
Värske kapsaga hakklihahautis Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

35 min

1 väiksem kapsapea, pealmised lehed eemaldatud ja õhemateks ribadeks lõigatud

2 sl taimeõi

soovi korral 140 g peekonit

500 g kodust hakkliha

1 sibul, hakitud

1 küüsaluguküüs, hakitud

1 tsillikaun, eemalda seemned ja hakitud

1 dl vett

Serveeri keedukartuliga

Prae suuremas potis õlis sees peekon krõbedaks, lisa sibul ning prae veel 4 minutit. Viska pannile küüslauk ja tsiili ning kuumuta mõni minut. Tõsta pannile ka hakkliha ja prae seda pruunistumiseni. Lisa vesi ja lõigatud kapsas. Kuumuta 5 minutit ilma kaaneta ja hauta siis kuni kapsas parajalt pehme (20-30 min.). Vajadusel lisa vett. Serveeri kuuma keedukartuliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles