Jõulumüük tuleb sel aastal kehvake

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eesti kaupmehed ennustavad selle aasta jõulumüüki varasematest tagasihoidlikumaks ja on alustanud senisest agressiivsemate allahindluskampaaniatega.


«Kahtlemata on jõulumüügid kõikidele kaupmeestele ka sellel aastal müügi kõrgperiood,» lausus Tallinna Kaubamaja juhatuse esimees Raul Puusepp, kirjutas

Äripäev

.

«Pakkumised ja turunduskampaaniad on kõigil turuosalistel sel aastal agressiivsemad ja häid kingitusi saab kingikotti soetada tõepoolest veidi odavamalt kui mullu,» lisas Puusepp.

Millisteks kujunevad konkreetsed jõulumüügid konkreetsetel kaupmeestel või turul tervikuna, näitab aga aeg, lisas Puusepp, kes börsifirma juhina ei soovinud täpseid ennustusi anda.

Rimil on plaanis laiaulatuslik jõulukampaania. Rimi teatel jäävad poodides põhitoodete hinnad samale tasemele või isegi madalamale kui eelmisel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles