Tallinna Soome kooli uue õppeaasta avab Alexander Stubb

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Stubb.
Alexander Stubb. Foto: SCANPIX

Soome Euroopa- ja väliskaubandusminister Alexander Stubb tuleb esmaspäeval, 22. augustil Eestisse, et avada Tallinna Soome kooli uus õppeaasta.

Tallinna Soome kooli uus õppeaasta algab uutes ruumides Kadrioru lähedal, teatas Stubbi pressiesindaja. Kogu suve kestnud remonditööd on tänaseks jõudnud lõpusirgele. Käesoleval sügisel alustab koolis õppetööd üle 60 õpilase, mis on rohkem kui kunagi varem.

«Uute ruumide saamist võib pidada tähelepanuväärseks sammuks kooli arengus. Õpilaste arv võiks veelgi tõusta kuni 80 õpilaseni,» rääkis kooli direktor Regina Reinup. Tallinna Soome kool töötab Soome haridusministeeriumi kehtestatud programmide järgi.

Pärast uue õppeaasta avamist esineb Stubb Eesti suursaadikutele Eesti välisministeeriumi korraldatud suursaadikupäevadel Tallinnas. Oma külaskäigul kohtub Stubb ka Eesti välisministri Urmas Paetiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles