E-kool pürib uute juhtidega välisturgudele

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-kooli logo
E-kooli logo Foto: e-kool

E-kooli uueks tegevjuhiks sai alates 1. augustist Harlis Velk, meeskonda lisandus ka äriarendusjuht, test.ee kaasasutaja Sander Kasak. Uutel juhtidel on kavas jätkata keskkonna arenduse ja stabiilsuse kindlustamisega, lähitulevikus on kavas minna tootega ka välisturgudele.

E-kooli endine juht Üllar Jaaksoo jääb e-kooliga seotuks juhatuse liikmena.

«E-kooli visiooniks on olla praktilisim, lihtsaim ning töökindlaim kooliga seotud informatsiooni vahendav keskkond. Selleks, et sinna jõuda, on vaja veel palju ära teha nii süsteemi kui kasutajaliidese loogikas,» ütles Velk.

Uue tegevjuhi sõnul peab e-kool täitma toetavat rolli. «Koolidel seisab ees palju väljakutseid uue õppekava rakendamisel. Selleks, et koole selles võimalikult palju toetada, on viimasel aastal suur osa arendusressursist investeeritud e-kooli stabiilsuse kindlustamisesse. Jätkame administratiivset tööd lihtsustavate moodulite täiendamist ning parendame kasutajaliidest, et jätta õpetajatele võimalikult palju aega nende põhitööks,» kirjeldas Velk ees seisvaid väljakutseid.

Kasaki sõnul on lastel ning lapsevanematel e-koolile samuti suured ootused, mistõttu tuleb leida rohkem lahendusi ka neile, nagu näiteks kevadel valminud mobiilne veeb. «E-kool keskendub põhitoote arendamisele, lähitulevikus plaanitakse siseneda ka välisturgudele.»

E-kool jätkab aktiivset koostööd haridusmaastikul tegutsevate organisatsioonidega ning näeb enda rolli kooliga seotud keskkondade integreerimisel ning veebipõhiste õppekeskkondade ning -materjalide tutvustamisel.

Harlis Velk on lõpetanud Stockholmi Kõrgema Majanduskooli Riias, kuulus aastatel 2009-2011 SA Noored Kooli liidriprogrammi ning töötas Kurtna koolis matemaatika-, füüsika-, ja arvutiõpetuse õpetaja ning klassijuhatajana Kurtna koolis.

E-kooli lõi 2002. aastal Vaata Maailma Sihtasutus, eesmärgiga muuta kooli ja kodu vaheline suhtlemine efektiivsemaks. 2005. aastast haldab eKooli Koolitööde AS. 2011 kevadel sa Koolitööde AS uueks omanikuks mitmeid investoreid koondav ettevõte Kriit OÜ.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles