Nestor: elu näitab, kas Tarandi sammust saab kasu tema või Savisaar

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eiki Nestor
Eiki Nestor Foto: Peeter Langovits

Praegu ei ole veel vastust küsimusele, kas Indrek Tarandi presidendiks kandideerimisest saab kasu tema või Tarandi esitanud Keskerakonna esimees Edgar Savisaar, ütles sotsiaaldemokraatide juhatuse liige Eiki Nestor.

«Toomas Hendrik Ilves oli Toomas Hendrik Ilves ja Indrek Tarand oli Indrek Tarand,» kommenteeris Nestor ERRi raadiouudistele Vikerraadio tänast esimest presidendikandidaatide debatti, vahendas ERR Uudised.

Nestori sõnul on teda tänavuste presidendivalimiste käigus kõige enam üllatanud see, et riigikoguga on pahandatud, miks erakonnad on võimelised midagi ilma suurema vaevanägemiseta koos tegema.

«Kas lõppkokkuvõttes Indrek Tarand tuli Edgar Savisaarele appi või Edgar Savisaar Indrek Tarandile, eks ajalugu näitab, täna me sellele küsimusele vastust ei tea. See aga, et riigikogu meie põhiseaduse kohaselt presidenti valib, on meie kohustus ja mul on hea meel, kui seda suudetakse täita. Mina siin mingeid suuri vandenõusid, mida selle taga on otsitud, küll ei oska kuskilt leida,» nentis Nestor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles