Hänni: loodan, et Eestil enam nii raskeid hetki ei tule

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liia Hänni
Liia Hänni Foto: Peeter Langovits

20. augusti klubi liige Liia Hänni loodab, et Eestil ei tule enam kunagi nii raskeid hetki nagu oli 1991. aastal, kuid usub, et poliitikud vastutavad rahva eest ning vajadusel suudaksid ka praegused poliitikud rasketel hetkedel kokkuleppele jõuda.

Hänni ütles lauluväljakul «Vabaduse laulul», et nõustub president Toomas Hendrik Ilvese öelduga, et lauluväljak on rahva südame kodu, vahendab ERR Uudised.

«Olles siin lauluväljakul me saame aru, et meil on palju rohkem seda, mis meid ühendab, kui seda mis meid lahutab,» märkis Hänni.

Ta meenutas, et 20 aastat tagasi ei kujutanud keegi ette Eestit 20 aasta pärast. «Aga meil on kõige tähtsam olemas – meie piiri valvavad meie enda pojad, võime vabalt minna mere äärde ilma, et võõras vormis sõdur meid kinni peaks; Eesti on vaba, see on kõige tähtsam,» rääkis Hänni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles