Koeru perekodu toetuseks korraldatakse lennujuhtimistornis õhtusöök

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellist vaadet saavad nautida heategevusliku oksjoni võitjad.
Sellist vaadet saavad nautida heategevusliku oksjoni võitjad. Foto: Peeter Mõsak

Lennujuhtide korraldatud heategevusliku oksjoni võitjad saavad haruldase võimaluse süüa õhtust Tallinna lennujuhtimiskeskuse torni rõdul.

Osta.ee-s on praegu käimas kaks oksjoni, kus pakutakse võimalust einestada koos kaaslasega Tallinna lennuvälja lennujuhtimistornis. «Heategevuse mõte oli meil pikalt olemas ja Koeru perekodu leidsime Help.ee’st. Otsisime kohta, mis oleks piisavalt lähedal, kus me saaksime kohal käia, ja mis oleks piisavalt väike, et see abi oleks ka näha.,» rääkis heategevusliku oksjoni korraldaja, lennujuhtide assotsiatsiooni presidendi Peeter Mõsak.

Lennujuhid käisid ka Koeru perekodus külas ja leidsid, et sinna oleks abi vaja küll. Kuhu heategevusliku oksjoniga kogutud raha kulutatakse, ei ole veel otsustatud. «Neid probleeme on rohkem kui üks ja eks see sõltub sellest summast, mis sealt tuleb,» tõdes Mõsak. Näiteks viis viimane kevadine torm osaliselt ära perekodu katuse ja see vajaks korda tegemist, kooliaasta alguseks pole kõigil lastel veel jalatseid ning perekodul puudub ka raha nende ostmiseks.

Rääkides kogutavast rahasummast sõnas Mõsak, et «väga hea oleks, kui see summa oleks kolmekohaline ja esimene number poleks üks.»

Lennujuhi sõnul pole seni lennujuhtimistorni rõdul ühtegi õhtusööki korraldatud. «On suhteliselt suur tõenäosus, et see jääb ka viimaseks,» lisas ta. «See on meie tööandja Lennujuhtimise AS poolne vastutulek ja heatahteavaldus, et saame torni rõdu kasutada,» rõhutas ta.

Mõsaki kinnitusel heategevuslik õhtusöök lennujaama tööd ei sega ning einestajaid lennujuhtide tööruumidesse ei lasta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles