Loto suurvõit läks Tallinnasse

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotovõitja lubas osa võidust kulutada laenude tasumiseks.
Lotovõitja lubas osa võidust kulutada laenude tasumiseks. Foto: Panther Media/Scanpix

Eesti Lotos käis oma võitu vormistamas 17. augusti «Lotokolmapäeva» saates Bingo Lotoga 232 232 eurot ehk üle 3,6 miljoni Eesti krooni võitnud lotomängija.

Õnnelik lotovõitja on viiekümnendates aastates Tallinnast pärit meesterahvas, kes ostis võidupileti loosimise päeval internetist, teatas Eesti Loto. Võidust sai ta teada kohe kolmapäeval «Lotokolmapäeva» saadet vaadates. Igaks juhuks vaatas ta veel saate hilisõhtust kordust ning kontrollis võidunumbreid ka internetis, et võidus päris kindel olla.

Ühe kahe mänguväljaga Bingo Loto pileti on õnnelik lotovõitja ostnud igaks loosimiseks. Nüüd tasus piletite ostmine end igati ära.

Mida suure lotovõiduga teha võiks, on mees varem mõtelnud palju kordi. Samas nüüd, kui võit käes, ei ole võitjal veel päris kindlaid plaane, kuhu ja kuidas ta raha paigutab. Kindlalt lubab lotovõitja tasuda kõik oma laenud ning investeerida osa raha enda tervisesse.

Eesti Loto on 2011. aasta seitsme kuuga riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks maksnud üle 3,3 miljoni euro ehk üle 52 miljoni Eesti krooni. Võitudena on Eesti Loto 2011. aasta seitsme esimese kuuga välja maksnud üle 8,8 miljoni euro ehk üle 138 miljoni Eesti krooni.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles