Saksa politsei kahtlustab «härra Reeta» kihutamises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix

Kesk-Eestis elav Reet sai septembri eelviimasel päeval teate Saksamaa politseilt, kes kahtlustab naist asulas lubatud 50 km/h asemel 126-kilomeetrise tunnikiirusega kihutamises.

Saksamaalt saabunud teates olid täpselt toodud naise nimi, elukoht ja sünniaeg, kuid kaasa pandud kiiruseületamist fikseerinud fotol olid talle täiesti tundmatu auto ning tundmatu mees, kirjutab Õhtuleht.

«Ma pole aastaid Saksamaal käinud! Pole dokumente kaotanud ega piiri tagant iial autot ostnud,» ahhetas Reet.

Esialgu oli politseilt saabunud ümbrikus siiski mitte trahvikviitung, vaid ankeet, kus küsiti, kas Reet on märgitud kiiruseületamisega nõus või vaidlustab selle. Naise tuttavad soovitasid tal kindlasti ankeedi ära täita ja märkida, et tema pole see liiklushuligaan olnud.

Reet kahtlustab, et tema andmed võisid kurjadesse kätesse sattuda siis, kui tööandja tahtis teda kevadel kaheks nädalaks Saksamaale praktikale saata ja tema CV erinevatesse ettevõtetesse edastas. Naine teatas juhtunust ka politseisse, kuid seni pole võimuesindajad veel oma järelepärimisele Saksamaalt vastust saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles