Uuri, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kruusatee.
Kruusatee. Foto: Egert Kamenik.

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Täna kella 9-st kuni kolmapäeva, 24. augusti kella 24-ni suletakse remonttöödeks Viljandi maakonnas Auksi tee km 0,25 asuv Auksi raudteeülesõit. Ümbersõit Mudiste-Kobruvere kaudu.

Tänasest kuni reede, 26. augustini suletakse kruusatee remonttööde tõttu liiklusele iga päev kell 8-20 Pärnu maakonnas Kõpu-Tõramaa-Jõesuu maantee Riisal (km 30,5-31,7). Ümbersõit Vändra või Kilingi-Nõmme kaudu.

Kruusatee remonttöid tehakse ka Pärnu maakonnas Halinga-Uduvere maanteel (km 0,0-5,0). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h.

Teekatte remonttöödeks on piiratud kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Alliku-Hüüru maanteel km 0,8-2,5 ja Lagedi-Kostivere maanteel km 5,7-6,0.

Asfalteerimistöid tehakse Rakvere ümbersõidutee remondiobjektil (Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel 172,5-179,2) Rannapungerja ristmiku piirkonnas. Liiklust korraldavad reguleerijad ning ooteaeg võib olla kuni 10 minutit.

Mahasõit ringristmikult Rannapungerja poole suletakse mõlemas sõidusuunas ja liiklus suunatakse ümbersõidule Mõdriku-Vilgu ristmiku kaudu.

Teetöödega seonduvalt on piiratud kiirust kuni 30 km/h ja liiklusele suletud üks sõidurada Harju maakonnas Kurna-Tuhala maanteel Kiilis (km 7,2).

Teepeenratöid ning kattehelkurite paigaldustöid tehakse Rapla maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Konuveres (km 77-81) ja Jädiveres (km 88-92). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h.

Suurüritus teatetants liigub täna alljärgneval marsruudil: Aovere – Tila – Tartu – Ülenurme – Laili - Ihamaru-Kanepi - Osula - Uue-Antsla - Sangaste. 24.augusti hommikul kell 8 jõuab teatetants Tõrvasse.

Autojuhtidel palutakse olla tähelepanelikud rahvatantsijate suhtes ning järgida liiklusreguleerijate märguandeid. Planeeritava teekonna leiab aadressilt http:// teatetants.ee/teekond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles