Drambjan tekitas ministeeriumi hoonele 20 000 euro ulatuses kahju

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseministeerium pärast tulistamisjuhtumit.
Kaitseministeerium pärast tulistamisjuhtumit. Foto: Kaitseministeerium

11. augustil toimunud tulistamisintsidendi tõttu vajab kaitseministeerium remonti, mille maksumuseks kujuneb ligikaudu 20 000 eurot.

Ministeeriumi pressiesindaja Peeter Kuimet ütles Postimees.ee’le, et korrastamist vajavad ministeeriumi fuajee seinad ja lagi, samuti esimese korruse koridori seinad, laed, põrand ning üks kabinet.

«Iseenesest ei ole intsidendi tagajärjel tekkinud kahjustused suured, kuid kuna tegemist on suurte lagedate pindadega, ei saa üle krohvida ja -värvida üksikuid laike, vaid kogu sein, lagi ja põrand,» märkis Kuimet. Samuti vahetatakse välja paar kahjustusi saanud ust. Kokku kujuneb nende tööde maksumuseks koos käibemaksuga ligikaudu 20 000 eurot.

Armeeniast pärit, kuid Eesti kodakondsust omav Drambjan tungis kaitseministeeriumisse neljapäeval, 11. augustil. Püstoli ja lõhkepakettidega relvastatud mehe alistamine vältas üle kahe tunni. Drambjan hukkus tulevahetuses politseinikega, keegi teine tõsisemalt vigastada ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles