Seesamipasta peekoniga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seesamipasta peekoniga
Seesamipasta peekoniga Foto: Jaan Heinmaa

520 kcal

4 portsu

30 min

400 g meelepärast pastatoodet

5 sl seesamiseemneid

2 sl oliiviõli

50 g võid

250 g peekonit

250 g sinki või seafileed, ribadeks lõigatud

1 dl valget veini

3 sl võid

peotäis salveilehti

Rösti seesamiseemned kuival pannil  kuldseks. Prae peekon ja sink krõbedaks. Kuumuta ka salveilehed õlis läbi (nii kaob nende liiga intensiivne maitse). Tõsta kogu praetud kraam paberile üleliigsest rasvast nõrguma. Kuumuta samal pannil vein keema ja peale 3-5 minutit lisa krõbedad palad. Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi ja nõruta. Vala pasta potti tagasi  ja lisa 50 g võid, 2 sl oliiviõli ja seemned ning pannil olev. Serveeri kohe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles