Uuri, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirusepiirang.
Kiirusepiirang. Foto: Ants Liigus

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Pindamistööde tõttu on piiratud kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Viinistu-Pärispea (km 0,0-3,3) ja Kasispea-Ilumäe teel (km 0.0-5,0).

Tallinna ringtee esimesel kilomeetril on kell 10-15 geoloogilisteks töödeks  piiratud kiirust kuni 50 km/h ning osaliselt suletud üks sõidurada.

Tee geoloogilisi uuringuid tehakse ka Harju maakonnas Jägala-Käravete maanteel  Aegviidus (km 31,0-34,8). Kiirusepiiranguks 30 km/h.

Teekatte remonttöödeks on tavaliiklusele suletud Harju maakonnas Alliku-Laagri-Hüüru tee km 0,75-2,5. Ümbersõit on korraldatud Hüüru-Alliku-Saue kaudu.

Teekattehelkurite paigaldustöödeks on tööde tsoonis piiratud kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Ääsmäel (km 27,3-28,0) ja Pärnu-Tallinna sõidusuunal Kanama-Laagri lõigul (km 18,8-15,9).

Teepeenratöid tehakse Rapla maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Jädiveres (km 88,7-92,2). Kiirusepiiranguks on 70 km/h.

Suurüritus teatetants liigub täna Võru-, Valga- ja Viljandimaal alljärgneval marsruudil: Sarapuu-Pringi-Kuigatsi-Jõgeveste-Tõrva-Lõve-Kärstna-Karksi-Põlde-Tihemetsa - Kilingi-Nõmme.

Vahetult pärast keskööd jõutakse juba Pärnumaale. Pärnu linna jõuab tantsurong neljapäeva hommikul, orienteeruvalt kell 8.30.

Autojuhtidel palutakse olla tähelepanelikud ning järgida reguleerijate märguandeid. Planeeritava teekonna leiab aadressilt http://teatetants.ee/teekond.

Rattavõistlustega seoses on kell 19-21 häiritud liiklemine Harju maakonnas Ääsmäe-Kernu teel (km 0,3-10,0).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles