Reaalkool haaras ka füüsikas esikoha

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna reaalkool.
Tallinna reaalkool. Foto: Peeter Langovits

Mullu Tallinna Õismäe vene lütseumi järel füüsika riigieksamite põhjal teine olnud Tallinna reaalkool tõusis tänavuses pingereas 84,6 punktiga esimeseks.

11. kohalt teiseks tõusis Gustav Adolfi gümnaasium (81,3) ja kolmandat kohta kaitses Hugo Treffneri gümnaasium Tartust (81,1).

14. kohalt neljandaks tõusis Pärnu Koidula gümnaasium (79,9) ning eelmise aasta edukaim ehk Õismäe vene lütseum langes viiendaks (79,4).

Kuues on eelmise aasta 30nes ehk Tallinna saksa gümnaasium (75,8), seitsmendat-kaheksandat kohta jagavad Tallinna Tõnismäe reaalkool (74,4, mullu kümnes) ja Carl Robert Jakobsoni nimeline gümnaasium Viljandist (mullu 16.).

Üheksandat positsiooni kaitses Nõo reaalgümnaasium (73,2) ja 24. kohalt kümnendaks tõusis Tallinna Mustjõe gümnaasium (72,9).

Eelmise aasta neljandat (Lasnamäe vene gümnaasiumit), seitsmendat (Pärnu ühisgümnaasium) ning kaheksandat (Tallinna inglise kolledž) tänavu tabelis pole, kuna neis oli antud eksami tegijaid alla viie.

Mullune kuues ehk Rakvere reaalgümnaasium on kukkunud 25ndaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles