Telesaatest tuntud kaevupuurija jättis kliendid pika ninaga

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaevupuurimisega tegeleva firma Devon juht Marju Puusepp osales mõne aja eest ka telesaates «Julge muutuda».
Kaevupuurimisega tegeleva firma Devon juht Marju Puusepp osales mõne aja eest ka telesaates «Julge muutuda». Foto: Tiina Kõrtsini / SL Õhtuleht.

Tartu maakohus mõistis kelmuses süüdi telesarjas «Julge muutuda!» osalenud Marju Puusepp, kelle firma Devon korjas kümmekonnalt ohvrilt üle 900 000 krooni ettemaksu puurkaevude rajamise eest, kuid kaevusid pole tänini.

Üks kaevu tellijatest oli Urmas, kes maksis maakodu õuele puurkaevu saamiseks mitmekümne tuhande krooni suuruse ettemaksu juba ligi kaks aastat tagasi, kirjutab Õhtuleht.

Selleks ajaks, kui ta midagi kahtlast aimama hakkas ja firm Devoni tegemisi uurima asus, oli talle aga juba terve hulk saatusekaaslasi tekkinud, näiteks Haanjamaa ühe talu peremees oli petisele ette maksnud ligi 200 000 krooni.

Ohvrid on enda arvates ettemaksurahast igaveseks ilma.

Oktoobris tunnistas Tartu maakohus firma süüdi kelmuses ja määras 200 000 krooni trahvi, Marju Puusepp mõisteti kaheks aastaks tingimisi vangi ja  peab väljapetetud raha ohvritele tagasi maksma.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles