Porgandi-hakklihapada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porgandi-hakklihapada
Porgandi-hakklihapada Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

35-40 min

1 sl oliiviõli

450 g seahakkliha

2 suuremat sibulat, viilutatud

500 g porgandeid, viilutatud

½ tl jahvatatud kaneeli

2 spl tomatipastat

100 g kuivatatud aprikoose või rosinaid

5-6 dl vett

Serveeri keedetud riisiga

Kuumuta pannil õli ja prae ses sibulaviilud kergelt kuldseks, lisa hakkliha ja prae kuni see pruunistuma hakkab. Nüüd tõsta pannile ka porgandiviilud, kaneel ja aprikoosid või rosinad. Maitsesta pannitäis soola-pipraga  ning kalla peale vesi. Sega kraam läbi ning hauta u. 25 min või kuni porgand parajalt pehme. Serveeri riisiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles