4 portsu
35-40 min
1 sl oliiviõli
450 g seahakkliha
2 suuremat sibulat, viilutatud
500 g porgandeid, viilutatud
½ tl jahvatatud kaneeli
2 spl tomatipastat
100 g kuivatatud aprikoose või rosinaid
5-6 dl vett
Serveeri keedetud riisiga
4 portsu
35-40 min
1 sl oliiviõli
450 g seahakkliha
2 suuremat sibulat, viilutatud
500 g porgandeid, viilutatud
½ tl jahvatatud kaneeli
2 spl tomatipastat
100 g kuivatatud aprikoose või rosinaid
5-6 dl vett
Serveeri keedetud riisiga
Kuumuta pannil õli ja prae ses sibulaviilud kergelt kuldseks, lisa hakkliha ja prae kuni see pruunistuma hakkab. Nüüd tõsta pannile ka porgandiviilud, kaneel ja aprikoosid või rosinad. Maitsesta pannitäis soola-pipraga ning kalla peale vesi. Sega kraam läbi ning hauta u. 25 min või kuni porgand parajalt pehme. Serveeri riisiga.