Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asfalteerimine.
Asfalteerimine. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Tartu maakonnas alustati Elva-Kintsli tee Illi-Etsaste vahelise kahe km pikkuse kruusatee lõigu remondiga, kiiruspiirang 70 km/h ja vajadusel 30 km/h ning tööd kestavad kuni 15. novembrini.

Seoses ohtlike pikipragude tekkimisega Aovere-Luunja tee km 7,2-11,4 kehtestati ajutine kiiruspiirang kuni 70 km/h.

Otepää Rattamaratoni tõttu on kiiruspiirang 50 km/h kella 11.30-st kuni 16.00-ni alljärgnevatel teelõikudel:
Tatra-Otepää-Sangaste km 28-30;
Otepää-Nüpli-Sihva km 1-1,5
Kannistiku-Koolitare km 0,3-3,8;
Männiku-Pühajärve km 1,7-1,9;
Arula-Palu km 3,8-6,7;
Arula-Sihva km 0-2,7.
Liiklust reguleerivad politseinikud ja rajajulgestajad.

Lääne maakonnas Harju-Risti – Riguldi - Võntküla tee km 58-59,5 Salajõel toimuvate jalgrattavõistluste ajal täna kella 12-13.30 on teel kiiruspiirang 50 km/h.

Lääne-Viru maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee km 171,8 asuval Rakvere viaduktil alustatakse täna deformatsioonivuukide ja katte remonditöödega, suletud on üks sõidurada ja liiklust reguleeritakse fooridega. Vajadusel kasutatakse ka reguleerijaid. Tööd kestavad orienteeruvalt 10. septembrini.

Seoses algavate asfalteerimistöödega Võsu-Vergi-Söeaugu tee km 1,4-1,5 suletakse kogu ristmiku ala täna orienteeruvalt kella 9-17 ja homme kella 9-17.

Rakverest Võsule tuleb liigelda piki Võsu möödasõitu Kotka risti kaudu (Haljala-Käsmu tee) vastavalt ajutisele liikluskorraldusele. Vergi-Võsu suunal tuleb liigelda mööda Koljaku-Altja teed ning edasi mööda Võsu möödasõitu Haljala-Käsmu teel. Kotka risti poolt läbi Võsu asula ei pääse vaid tuleb kasutada eelpoolmainitud tähistatud ajutist ümbersõitu.

Järva maakonnas Lokuta-Roovere maantee km 0-9 ja Tallinna-Rapla-Türi maantee km 93-95 toimuvad täna kella 8-20 mõõtmistööd. Liiklejatelt palutakse tähelepanelikkust.

Lüübnitsa sibula- ja kalalaada toimumise ajal täna kella 7-17 on muudetud liikluskorraldust Võõpsu-Audjassaare teel ning Lüübnitsa külatee lõik Vana ja Uus tänava vahel on liiklusele suletud kella 8-19-ni.

Seoses Muinastulede öö tähistamisega on täna kella 19- 24 muudetud liikluskorraldust Viimsi Vabaõhumuuseumi juures ning kehtib kiiruspiirang 30 km/h.

Teatetants jätkub taas mandril ja seoses sellega palutakse autojuhtidel olla tähelepanelikud rahvatantsijate suhtes ning järgida liiklusreguleerijate märguandeid.

Teatetantsu kolonn liigub keskmisel kiirusel 5 km/h - liiklus võib täna, 27.augustil, olla häiritud järgnevatel teelõikudel: Käina – Suuremõisa – Heltermaa – Rohuküla – Kiltsi – Haapsalu – Uuemõisa – Taebla – Palivere – Risti – Koluvere – Laukna – Sipa – Märjamaa - Varbola.

28. augustil kell 9.30 jõuab teatetants Tallinna piirile ning kell 13 juba ringiga tagasi oma teekonna alguspunkti, Tallinna Raekoja platsile.

Seoses Kõpu-Tõramaa-Jõesuu tee ehitustöödega suletakse km 30,5-31,7 alates esmaspäevast kuni 2. septembrini päevasel ajal kell 8-20. Võimalik liigelda kell 20-8. Ümbersõit Vändra või Kilingi-Nõmme kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles