Keskerakond: Tšerepanovi süüdistused ei vasta tõele

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige populaarsema partei tiitlit hoidis juulis sarnaselt eelmise kuuga Keskerakond.
Kõige populaarsema partei tiitlit hoidis juulis sarnaselt eelmise kuuga Keskerakond. Foto: SCANPIX

Keskerakond lükkab kategooriliselt tagasi Stanislav Tšerepanovi väited ja rõhutab, et ei ole kunagi saanud ei rahalist ega tehnilist abi Venemaa Föderaalselt Julgeolekuteenistuselt.

«Tšerepanovi erakonna näol on tegemist väikese vene erakonnaga, mis moodustati Reformierakonna rahade ja tehnilise abiga, et kukutada Keskerakonda ja võtta ära meie hääli,» teatas Keskerakond oma avalduses.

«Valimistel said nad aga tuhatkond häält ning seega oli plaan ebaõnnestunud. Keskerakond käsitleb antud juhtumit kui Reformierakonna ja Tšerepanovi ühist laimu Keskerakonna vastu.»

Keskerakonna avalduses rõhutatakse, et kõik partei finantsaruanded on avalikult kätte saadavad ning sealt on näha, et Keskerakond on kasutanud oma igapäevaseks tegevuseks ning valimiskampaaniateks üksnes vahendeid, mis on saadud seaduslikul teel.

Wikileaksi poolt täna avaldatud dokumendis seisab, et Vene poliitik Stanislav Tšerepanovi väitel andis Venemaa Föderaalne Julgeolekuteenistus (FSB) 2007. aasta valimiste ajal Keskerakonnale rahalist ja tehnilist abi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles