Brokoliwokk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brokoliwokk
Brokoliwokk Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

20 min

2 sl taimeõli

200 g veisefileed, õhukeseks viilutatud

1 küüslauguküüs, purustatud

pöidlapikkune jupp ingverit, kooritud ja hakitud

1 punane tsillikaun, hakitud

2 varretäit rohelist sibulat, hakitud

200-300 g brokolit, õisikuteks tükeldatud

2 sl sojakastet

1 tl seesamiseemneõli

Aja potis vesi keema ning keeda brokolit 2 minuti jagu. Nõruta sõelal. Kuumuta pannil õli ja prae liharibasid kuni need pruunikad. Tõsta liha kaussi ning prae pannil sibulat, küüslauku, ingverit ja tsillit 4 minuti jagu. Lisa pannile uuesti liha ja tõsta juurde ka brokoli. Maitsesta soja ning seesamiõliga ning kuumuta veel 2-3 minutit. Serveeri iseseisva roana või nuudlitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles