Vaata, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirusepiirang 30 km/h.
Kiirusepiirang 30 km/h. Foto: Urmas Luik

Maanteeinfokeskus annab teada, mis toimub Eesti teedel, et oskaksite oma teekonda planeerida.

Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 15. kilomeetril Tallinna sõidusuunal on seoses Vana-Kaasiku bussiooteplatvormi ehitustöödega täna ja homme tööde ajal piiratud kiirust 50 km/h.

Kuni septembrikuu lõpuni on remonttöödeks liiklusele suletud Põlva maakonnas Kirmsi-Kanasaare maanteel remonditav Võuküla sild (km 6,1). Ümber saab sõita Leevaku või Veriora kaudu.

Täna kell 11-14 teostatakse remonttöid Rapla maakonnas Vändra-Lokuta-Lelle maanteel Eidapere raudteeülesõidul (km 15,6). Kiiruspiiranguks on 30 km/h, üks sõidurada on liiklusele suletud ja võimalikud kuni 10-minutilised seisakud.

Lääne-Viru maakonnas Rakvere-Rannapungerja maanteel Rägavere ja Nurkse vahelisel lõigul (km-d 11-15) teostatakse teekatte parandustöid. Tööde tsoonis on kiirus piiratud 50 km/h.

Teetruupide remonttöödeks suletakse täna liiklusele:
* kella 9-15-ni on Jõgeva maakonnas Tabivere-Visusti maantee 1. kilomeetril Tabiveres. Ümbersõit marsruudil Tabivere-Koogi-Pirusi-Visusti;

* kella 8-16-ni ka Ida-Viru maakonnas Kalma-Avinurme maantee Karusool (km 3,7). Ümbersõit Kalma küla-Lohusoo-Vadi-Jõemetsa kaudu;

* kella 8-15 Võru maakonnas Paidra-Tsolgo-Joosu maantee km-d 0,9-1,2. Ümbersõit toimub Kääpa kaudu.

Homsest, 8. septembrist kuni esmaspäeva 12. septembrini on liiklusele suletud Ida-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel remondisolev Purtse sild (km 137,6). Ümbersõit toimub Sämi-Sonda-Kiviõli-Varja kaudu.

8. septembrist kella 9-st kuni 9. septembri südaööni on remonttöödeks liiklusele suletud Viljandi maakonnas Epra-Sürgavere-Klaassepa tee km-l 14,3 asuv Pärsti raudteeülesõit. Ümbersõit on korraldatud Ok sa-Pärsti tee kaudu.

8. septembril kell 8-15 on teetruubi remonttöödeks liiklusele suletud Võru maakonnas Paidra-Tsolgo-Joosu maantee km-d 1,3-1,4. Ümbersõit toimub Kääpa kaudu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles