Juurikas: kes võidab tähtede tantsulahingu?

Mart Juur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri ja Kristina hääletati välja, kuigi paljude arvates tantsisid nemad kõige paremini
Lauri ja Kristina hääletati välja, kuigi paljude arvates tantsisid nemad kõige paremini Foto: Pm

Tantsusaate patroon proua Evelin Ilves:

«Kõige tähtsam, et võidaks heategevus. Seepärast soovitan mõlema paari toetajatel usinasti sõnumeid saata ja helistada, sest osa SMSidest saadud summast läheb puudustkannatavate mobiilioperaatorite toetuseks. Pole mingi saladus, et Eestis leidub palju telefonifirmasid, kelle majandusaasta kipub lõppema kahjumiga. Hädasolijale on iga kroon tähtis. Väikestest annetustest koguneb suur abi. Eriti praegu, advendiajal, on nii kurb vaadata telekommunikatsioonifirmade juhte, kes peavad läbi ajama sandikopikatega ega jaksa endale osta isegi tagasihoidlikku luksuskaatrit Vahemerel. Tantsusaade annab suurepärase võimaluse pöörata tähelepanu hädasolijate muredele.»



Peapiiskop Andres Põder:

«Eestis on sadu tuhandeid ristitud inimesi. See on tohutu jõud. Kõik need inimesed palvetavad, et võitjaks tuleks neitsi Maarja, kes on Jeesuse ema ja Eestimaa kaitsepühak ning tema tantsupartner, lihtne puusepp Veiko. Kavatsen täna õhtul tuvi kujul Maarjat külastada, et tema usku kinnitada. Loodan, et Maarja elukaaslast Fredi pole sel ajal kodus, sest auväärse kirikupea hilisõhtust visiiti noore neitsi magamiskambrisse on liigagi kerge valesti mõista. Aamen!»



Peaminister Andrus Ansip:

«Täitsa suva, kes võidab, staarjuuksur Lauri Pedaja ja Kristina Tennokese hääletati nagunii välja. Ma ilmselt ei vaatagi finaali, ei paku lihtsalt pinget, pole midagi vaadata. Mis ma tast ikka vahin? Pedaja meeldis sellepärast, et ta oli aktiivne nagu Aatomik ja nägi välja nagu tuletikk. Siuke vahva rüblik ühesõnaga, meenutas Urmas Reinsalu natuke. Ja Tennokese oli talle nagu ema, selline armas ja hoolitsev tädike.»


Teaduste Akadeemia president Richard Villems: «Kui Argo ja Helena ei võida, panen Kanal 2 põlema!»



Kaitseväe juhataja Ants Laaneots:

«Kui Maarja ja Veiko ei võida, panen ennast Raekoja platsis põlema.»



Aasta isa Hans Sissas:

«Seal pole üldse küsimust, Kanye West on raudselt parem kui Ludacris. Kanye West võidab MC Battle`i! Ja mina püstitan talle Võrru ausamba.»


Ülikooli eetikakeskuse juhataja Margit Sutrop: «Kahjuks ei saa teiega praegu rääkida, eetikakeskuse hädaabinumbrile tuli just telefonikõne, peame viivitamatult välja sõitma, Riho Illakut hakkas südametunnistus vaevama!»



Helilooja Arvo Pärt:

«Maarja-Liis Ilus ja Veiko Ratas on võitu väärt. Väga armas paar ja väga hästi tantsivad. Muide, ega keegi ei tea, mis lugu see oli, mille järgi nad eelmises saates tangot tantsisid?»



Luuletaja Jaan Kaplinski:

«Siit Võrumaa metsadest, iidsetelt Poola aladelt vaadates tundub see kõik nii naeruväärne, nii… mõttetu.»



Aasta kodanik Rainer Nõlvak:

«Mida juttu, et Kanye West võidab MC Battle’i??? Vaadake, kes räägib! WTF! West on Ludacrise kõrval totaal­ne p*sk, ta pole väärt tema kingapaelu siduma. Westi riimid on s*tad ja flow ei kõlba kassi saba allagi. Aga Ludacris on geenius, neegri sõna selle peale.»



Tallinna linnapea Edgar Savisaar:

«Argo ja Helena on ikka super paarikene!»



Tartu Ülikooli rektor Alar Karis:

«Maarja-Liis on väga armas – ilusad tantsud, ilusad kostüümid, kena, tagasihoidlik. Loodan, et finaali triumf on tema päralt.»



Saatejuht Aarne Rannamäe:

«Mida pekki, Pedaja ja Tennokese langesid välja? Nemad olid ainsad, kes tantsida oskasid. Pange ennast põlema, värdjad!»



Saatejuht Maire Aunaste:

«Saated nagu «Tantsud tähtedega» süstivad ühiskonda ebameeldivaid emotsioone ja negatiivsust. Väga palju on ka lihtsalt eht-eestlaslikku kadedust, eriti internetikommentaarides, mida ma vahetpidamata anonüümselt loen, eriti kui olen joonud šampanjat ja voodi kihutab ringiratast, laskmata uinuda. Tähtede laulusaade meeldis natuke rohkem, eriti siis, kui Elis laulis. Aga tegelikult on mõttetud kõik telesaated, kus Maire Aunastet ei näidata. Ütlen seda täitsa tõsiselt. Näiteks «Laululahing» sellepärast Eesti rahvale nii väga meeldiski, et mina olin seal.»



Teadlane Andres Metspalu:

«Minu arvates on huvitav, et finaalis võistlevad omavahel päriselus paarina võistlustel tantsivad Helena Liiv ja Veiko Ratas. Vähemalt Eesti «Tantsud tähtedega» saate ajaloos on see esmakordne. Soovin mõlemale paarile edu finaaliks. Eriti hoian pöialt oma lemmikpaarile, kelle jätan aga enda teada.»



Siseminister Jüri Pihl:

«Mina olen täiesti Maarja poolt ja kavatsen nende poolt hääletada! Ludacris ja West pole mingid tegijad!»



Kaitseminister Jaak Aaviksoo:

«Mulle meeldib lihasmees Argo, sest tal on nii võluv naeratus lisaks kõigele. Kahju, et kantsleri koht ministeeriumis enam vaba ei ole, muidu võtaks ta silmapilk tööle. Nii mehise mehe kõrval on võimatu end mitte tunda tõelise naisena.»



Toomas Hendrik Ilves:

«Leidsite siis lõpuks mahti ka minule helistada. President on siin riigis vist tõesti viimane, kelle arvamus midagi maksab. Mis puutub teie küsimusse, siis olin Lauri ja Kristina poolt, seega on nüüd suure kahtluse all, kas finaali üldse vaatan, kuna pole enam kellelegi pöialt hoida. Võib-olla kuulan uut Killersi plaati hoopis. Eks ma esmaspäeva hommikul Sildami, Kanniku ja Rohumaa käest kuulen nagunii, kes võitis.»


küsis


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles