Naine jäi aastatevanuste trahvide ja võla pärast kodust ilma

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piletita sõitmine võib jätta koduta.
Piletita sõitmine võib jätta koduta. Foto: Toomas Huik/Postimees

Kohtutäitur müüs Svetlana Grigorenko Mustamäel asuva kolmetoalise korteri maha, kuna naisel oli aastate eest jäänud tasumata trahv piletita sõidu ja liiklusrikkumise eest ning võlg.

«See on ikka väga ebaõiglane, 3000-eurose võla pärast müüakse võileivahinna eest maha kolmetoaline Mustamäe korter,» ütles Õhtulehele nüüd juba pool kuud tuttavate juures elanud Svetlana Grigorenko, kes lubab kohtutäituri tegevuse vaidlustada.

Naine ei vaidle u kuue aasta eest piletita sõidu, liiklustrahvi ja tema sõnul mingi arusaamatuse tõttu tekkinud 3200-eurosele võlale vastu, kuid ta ei mõista, miks tuli selleks maha müüa korter, kuigi selles olnud vara müük oleks võlanõude katnud.

Korteri müünud täitur Katrin Velleti sõnul pole vallasvara arestimine ja müük mõistlik, selle hoidmine ja realiseerimine on kallis ja ebaefektiivne. Täitur rõhutab, et naisel oli võla tasumiseks aega viis aastat, võlgnikule saadeti kutseid ja kirju, millele ta ei reageerinud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles