Sotsid parodeerisid Laari, Ojulandi ja Savisaart

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna levis videovahenduskeskkonnas Youtube video, kus parodeeritakse Kristiina Ojulandi, Mart Laari ja Edgar Savisaart ning video lõpus on Sotsiaaldemokraatliku Erakonna logo.

Praeguseks on video Youtube’is muudetud privaatseks.

Sotside pressiesindaja Kristina Leer vabandas tekkinud arusaamatuse pärast.

«Selle klipi näol ei ole kindlasti tegemist sotside reklaamiga,» selgitas ta. «Tegemist on meie suvepäevadel toimunud taidlusprogrammiks valminud materjaliga, mis kannabki ainult seda eesmärki. See klipp ei ole avalikkusele suunatud ega kanna mingit erakonna taotlust, maailmavaadet ega muud seisukohta.»

Video alguses kastab blondiinist naine lilli ja taustaks kõlab Kristiina Ojulandi hääl. Seejärel on kord Edgar Savisaare käes, kellele üks naine toob kastekannu ja Savisaar räägib natuke ka Lenini pildiga.

Kolmandaks lillede kastjaks on keegi IRList, kes kastab märklauda ja mehel ripub õlal ka püss ning lõpuks hakkab ta märklauda tulistama. Tõenäoliselt vihjatakse niimoodi Mart Laarile.

Klipi lõpus annavad lilledele kätega vett aga kaks Sotsiaaldemokraatliku Erakonna särgiga inimest, kelle ümber on ka lapsed, ning video alla tekib tekst «Hoolimise jõud» ja siis «Sotsiaaldemokraatlik Erakond».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles