Salalindid: kuidas Kaasik linnajuhti käsutas

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Kaasik
Viktor Kaasik Foto: Raul Mee / Äripäev

Läinud nädalal lõi laineid järjekordne episood Viktor Kaasiku ja Toomas Õispuu pistiseafääris. Teatavasti palkas Jaan Manitski legendaarse Kaasiku, et advokaat suruks linnavalitsuses läbi suurärimehele kuuluva hipodroomi ala (Paldiski mnt 50) detailplaneeringu.

Ka «Pealtnägija» tegeles teema uurimisega ning avaldab oma veebilehel mõned kõnekamad kapo poolt pealt kuulatud telefonikõned Kaasiku ja linnaplaneerimisameti tollase juhataja Toomas Õispuu vahelistest vestlustest, vahendas ERR Uudised.

Kaasik ja Õispuu arutavad telefonikõnedes hipodroomi ala detailplaneeringuga seotut. Möödunud aasta septembris toimunud telefonivestlusest saab kuulda, kuidas Õispuu ja Kaasik püüavad lahendada võimalikku menetlusviga seoses Paldiski mnt 50 detailplaneeringuga.

Muu hulgas selgub salvestistest, kuidas Kaasik saab Õispuu juurde jutule vaid veerandtunnise etteteatamise ajaga ning nõuab aastatagust dokumenti, millest tal endal koopiat ei ole.

Kuula telefonisalvestisi «Pealtnägija» veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles