Apelsinimekiga kanaroog

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apelsinimekiga kanaroog
Apelsinimekiga kanaroog Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

8 kana poolkoiba või kintsutükki või tiiba

2 dl apelsini- või aprikoosimoosi

1,5-2 tl tsillipulbrit, ½ tl jahvatatud vürtskööment (soovi korral) (cumin)

1 purustatud küüslauguküüs

Lisandiks:

Basmati riisi

Brokolit

1 sidrun, riivi koor ja pigista välja mahl

Eelkuumuta ahi 180 kraadini. Maitsesta kana soola-pipraga. Sega moos tsilliga, küüslaugu ja võrtsköömnega ning määri lihapaladele. Lase pisut maitsestuda ning lao ahjuvormi. Vala peale kogu marinaadist järele jäänud moosisegu. Küpseta ahjus 30-40 minutit. Kõrvale keeda riisi ja brokolit. Maitsesta need soola ja vähese sidrunimahlaga. Kaunista riivitud sidrunikoorega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles