Ivari Padar FBs: Laar võiks töötada lasketiiru direktorina?

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivari Padar.
Ivari Padar. Foto: Peeter Langovits

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna endine juht ja praegune Euroopa Parlamendi liige Ivari Padar kirjutas täna Facebookis oma leheküljele, et Mart Laar võiks ehk töötada ALMAVÜ lasketiiru direktorina.

Isamaa ja Res Publica Liidu juht Mart Laar teatas, et ta ei kavatse uuesti erakonna liidriks kandideerida. Laar lisas, et ta ei kao poliitikast, vaid jätkaks kaitseministrina.

«Eesti kaitsevõime hoidmine on mulle tähtsaks ülesandeks – eriti selle taustal, et näen, kuidas sotsiaaldemokraadid, Keskerakonnast rääkimata, seda õõnestada katsuvad,» väitis Laar.

Padar tõstis esile, et Mart Laari märge, et sotsiaaldemokraadid õõnestavad Eesti kaitsevõimet, on talle isiklikult solvav.

«Oleme kõik koos panustanud kaitsejõudude arengusse. Laar on mingitel aegadel olnud päris mõistlik mees, nüüd aga tulistab nii kuumade avaldustega. Äkki võiks ta hoopis töötada ALMAVÜ lasketiiru direktorina?» sõnas Padar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles