Eile salvestati Kersna uue saate esimene osa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Simson

Kevadhooajal naaseb ETV ekraanile Vahur Kersna, kes juhib muusika- ja vestlussaadet «Täna õhtul...». Uue saate tegevus käib kontserdisaaliks kohandatud stuudios, kus publik istub bändi ümber ja saatejuht koos külalisega laval.


Sellal kui tuhanded inimesed seadsid end eile kodudes telerit vaatama, kõndis Kersna ootusärevalt telemaja koridorides, sest kaks hooaega ekraanilt eemal olnud telemehel oli kohe algamas esimese saate salvestus. «Tere tulemast imedemaale, ETV 4. stuudiosse,» tervitas ta stuudiopublikut. «Täna õhtul sünnib siin teie kaasabil midagi erilist ja ajaloolist.» Saatejuht pani publikule südamele, et on just nende teha, kuidas esimese saate külaline Tõnis Mägi end tunneb.



Saate formaadi on välja mõelnud Kersna ning produtsent Piret Priisaare sõnul kulgeb see iga kord erinevalt. «Kindel on vaid see, et iga kord on Kersnal külas mõni huvitav muusikaline kollektiiv või solist,» avaldas ta.



«Täna õhtul» hakkab eetris olema pühapäeviti, avasaade jõuab ekraanile 4. jaanuaril. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles