Postimees.ee käivitab kommentaariumis kaks uut lahendust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kommenteeri oma nimega
Kommenteeri oma nimega Foto: Postimees.ee

Postimees.ee käivitab kommentaariumis kaks uut lahendust - Facebooki konto kaudu oma nime all kommenteerimine ning kommentaaride järjestamine vastavalt lugeja eelistusele.

Täna äärmiselt populaarne uudiste kommenteerimine täieneb uue lahendusega - nüüd on võimalik arvamust avaldada koos oma nime ja pildiga. Isiku tuvastuseks kasutame laialt levinud facebook.com internetikeskkonda. Samas olemasolev anonüümne kommenteerimise võimalus säilib.

Facebooki konto annab võimaluse lihtsaks ja mugavaks isiku tuvastamiseks. Enda nime all kommenteerimine võimaldab anonüümsete kommentaaride keskel oma nime ja pildiga arvamusele kaalu lisada ja kindlustada, et keegi teine ei võta sõna sama nime all. Soovime, et seeläbi muutuks Postimehe kommentaarium tänasest konstruktiivsemaks ja paremaks avaliku arvamuse avaldamise ja kujundamise keskkonnaks.

Soovin kommenteerida oma nime alt

Oma nime all kommenteerimise alustamiseks vajuta kommentaari kasti juures asuvale nupule «Soovin kommenteerida Facebooki kaudu oma nime alt» ja anna luba kommentaaride juures facebooki pildi ja nime kasutamise kohta.

Kommentaaride sorteerimine

Kommentaare saab nüüdsest järjestada avaldamise aja, populaarsuse järgi või anonüümsuse alusel.

Viimasel juhul saab lugeda enne tuvastatud autorite kommentaare, millele järgnevad anonüümsed kommentaarid. Valik jääb meelde kuni uue järjestamise valiku tegemiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles