Telefonikõned viisid Bekaas nelja inimese arreteerimiseni

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liibanon Bekaa org.
Liibanon Bekaa org. Foto: Raigo Pajula

Kolmapäeval vahistati Liibanonis Bekaa orus neli inimest, sest telefonikõnede andmed näitasid, et nad olid suhelnud kahe tapetud mehega, keda kahtlustati eestlaste röövimises.

Julgeolekuallikas ütles The Daily Starile, et politseihaarangu käigus surma saanud Kinan Yassini ja Mounir Jallouli telefonikõnede andmed suunasid politsei nelja meheni, kes arreteeriti reidi ajal ühes autotöökojas.

National News Agency andmetel olid neljast mehest kolm liibanonlased ja üks süürlane.

Nüüd hakkab kohalik julgeolekuteenistus mehi üle kuulama, et selgitada, kas nad on seotud rühmitusega, mis röövis eestlased. Samuti proovitakse teada saada, kuidas nad surma saanud mehi tundsid.

Kaks meest, keda kahtlustati märtsis seitsme eestlase röövimises Liibanonis, said ööl vastu 20. septembrit tulevahetuses politseiga surma, teatas riigi siseminister Marwan Charbel, kirjutas AFP.

Charbel ütles Liibanoni televisioonile, et mehed lasti maha Bekaa piirkonnas toimunud haarangu käigus. Nad kuulusid ministri sõnul jõuku, mis plaanis uusi välismaalaste röövimisi.

Seitse eestlast rööviti Bekaa orus 23. märtsil ja nad pääsesid vangistusest 14. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles