Lennukivigastus jättis kuressaarlased saarele

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Toomas Huik

Neljapäeva varahommikune Tallinna–Kuressaare lend tühistati lennuki tehniliste probleemide tõttu ning veel eile hommikulgi rippus Kuressaare lennujaama kodulehel üleval info selle kohta, et muutusi ja lendude tühistamisi võib seetõttu esineda ka järgnevatel päevadel.

Pisut aega pärast seda, kui Saarte Hääle toimetus uuris Estonian Airilt, mis siis täpsemalt lennukiga juhtus ja millised võimalikud muudatused graafikus veel tulemas on, võeti vastav info lennujaama kodulehelt maha.

Estonian Airi PR-direktor Ilona Eskelinen ütles lehele, et firma vabandab reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast, ja selgitas, et kõiki reisijaid, kes on pileti ostnud Estonian Airist ja jätnud neile piletiostul oma kontakttelefoni, teavitas lennu ärajäämisest lennufirma ise.

Eskelineni sõnul sai lennuk, mis teenindab muuhulgas ka Tallinna ja Kuressaare vahelisi lende, Peterburis vigastada, kuid peaks Kuressaare liinile naasma juba järgmise nädala alguses. «Kuni selle ajani ei ole kõrvalekaldeid lennugraafikust ette näha,» väitis Eskelinen.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles