Venemaal spekuleeritakse Putini võimaliku iluravi üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene peaminister Vladimir Putin üleeile Ühtse Venemaa kongressil.
Vene peaminister Vladimir Putin üleeile Ühtse Venemaa kongressil. Foto: SCANPIX

Vene blogides tõusid nädalavahetusel taas üles oletused, et Vladimir Putin on lasknud oma näole teha iluravi. Veebis levib juba ka nali, et vastuseks süüdistusele, et poliitikas pole ühtegi uut nägu, käis Vladimir Putin plastilisel operatsioonil.

Dmitri Medvedev esitas 58-aastase Vene peaministri üleeilsel Ühtse Venemaa kongressil järgmiseks presidendikandidaadiks. Internetikasutajates tekitas lisaks teadaandele palju tähelepanu ka Putini kahtlustäratavalt sile nägu, kirjutas telegraph.co.uk.

Putini silmade ümber ei olnud peaaegu üldse näha kotte ega kortse.

Spekulatsioonid, et oktoobris 59-aastaseks saav Putin on lasknud oma nägu noorendada, ilmnesid esimest korda eelmise aasta oktoobris, kui ta ilmus Ukrainas pressikonverentsile ohtra meigi ja tumeda laiguga vasema silma all. Pressiesindaja selgitas, et tegemist oli halva valgustusega ja lisas, et Putin oli lihtsalt väsinud, kuna töötab palju.

Sel kuul tõusetus teema taas, kui ajakiri New Times avaldas artikli pealkirjaga «Mis on juhtunud Putini näoga?». Ajakiri intervjueeris nelja plastilist kirurgi, kes peavad tõenäoliseks, et Putin on käinud kosmeetilisel operatsioonil. Ilmselt on ta lasknud oma laubale süstida Botoxit, kohendanud oma silmaaluseid ja pinguldanud oma põsesarnasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles