4 portsu
25 min
4 x 200 valge lihaga kalapala (või 4 väikest kana rinnafileed)
2,5 dl jahu
100-150 g mandleid, purusta köögikombainis
2,5 dl majoneesi
4 portsu
25 min
4 x 200 valge lihaga kalapala (või 4 väikest kana rinnafileed)
2,5 dl jahu
100-150 g mandleid, purusta köögikombainis
2,5 dl majoneesi
Eelkuumuta ahi 180 kraadini. Määri kalapalad majoneesiga ning kasta jahu-mandisegusse. Tõsta ahjulaadile ja küpseta 15-20 minutit.
Lisandiks paku meelepärast salatit (lehtsalatist või rimi valikust)
Võid teha ka kiire porgandisalati:
Koori 500 g porgandeid ning riivi peenelt. Lisa 1 karp ananassitükke omas mahlas või siirupis. Sega ained läbi ja lisa 1 sl oliiviõli.