Mandlikattes kana või kala

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mandlikattes kana või kala
Mandlikattes kana või kala Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu

25 min

4 x 200 valge lihaga kalapala (või 4 väikest kana rinnafileed)

2,5 dl  jahu

100-150 g mandleid, purusta köögikombainis

2,5 dl majoneesi

Eelkuumuta ahi 180 kraadini. Määri kalapalad majoneesiga ning kasta jahu-mandisegusse. Tõsta ahjulaadile ja küpseta 15-20 minutit.

Lisandiks paku meelepärast salatit (lehtsalatist või rimi valikust)

Võid teha ka kiire porgandisalati:

Koori 500 g porgandeid ning riivi peenelt. Lisa 1 karp ananassitükke omas mahlas või siirupis. Sega ained läbi ja lisa 1 sl oliiviõli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles