Vaata, kus tehakse teetöid

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd
Teetööd Foto: Toomas Huik

Maanteeinfokeskuse teatel on tänasest reedeni liiklusele suletud Ida-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel remondisolev Purtse sild (km 137,6). Ümbersõit toimub Sämi-Sonda-Kiviõli-Varja kaudu.

  • Südaööni on asfalteerimistöödeks liiklusele suletud Viljandi linnas Pärnu maantee raudteeülesõit. Ümbersõit on korraldatud Raua tänava ja Paala tee kaudu.
  • Täna õhtul kella 21st kuni homme hommiku kella 6ni on betoneerimistööde tõttu liiklusele suletud Jõgeva maakonnas Jõgeva-Mustvee maantee 2,7. km-l asuv Jõgeva sild. Ümbersõit toimub Jõgeva linnas Jaama tänava ja Jõgeva-Mutso maantee kaudu.
  • 30.septembrini on suletud teetruubi ehitustöödeks Viljandi maakonnas Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maantee 60. kilomeetril Tänassilma-Viljandi remondilõigul. Ümbersõit Tartu-Viljandi suunal Tänassilma-Tusti kaudu ning Viljandi-Tartu suunal läbi Tõnuküla.
  • Reedeni remonditakse põrkepiirdeid Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Tartu-Tallinna suunal Pildiküla-Vana-Aaviku lõigul (km-d 13-15). Tööde tsoonis on üks sõidurada suletud ja kehtib kiiruspiirang 50 km/h.
  • Teetruubi ehituseks on täna kell 9.00-16.00 liiklusele suletud Jõgeva maakonnas Palupere-Kivijärve tee kilomeetritel 0-2. Ümbersõit toimub Laiusevälja kaudu.
  • Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel Märjamaa ristmikust Konuvereni (kilomeetritel 65-76) parandatakse täna paiguti teekatet. Töö on liikuv, kiiruspiirangut ei ole. Ettevaatust tehnikast möödasõidul!
  • Rapla maakonnas Päärdu-Leibre teel Päärdu ja Kivi-Vigala vahelisel lõigul (kilomeetrid 2-4) langetatakse 30.septembrini teeäärseid puid. Kiiruspiirang tööde tsoonis 30 km/h.
  • Jõgeva maakonnas on Kaarepere viadukti ehitustöödega seoses liiklusele suletud Kaarepere-Palamuse tee 1. kilomeetril asuv Kaarepere raudteeülesõit. Liiklus on suunatud uuele trassile.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles