ERR.ee: Piirissaare praam liigub öösel Põltsamaalt Tartusse

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peipsi praam teel Tartusse Põltsamaa lähistel.
Peipsi praam teel Tartusse Põltsamaa lähistel. Foto: Sille Annuk / Postimees

Tulevast kevadest Piirissaare rahvast ja külalisi vedama hakkava praami detailid jõudsid täna öösel Põltsamaa risti, kust need viiakse eeloleval ööl Tartu sadamasse.

Politsei ja saateautode turvatud ülegabariidilised veosed Tallinna-Tartu maanteel liiklusummikuid ei põhjustanud, kuid liiklejail tasub ka eeloleval ööl tähelepanelik olla, vahendasid ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Teekord Tallinnast välja kulges OÜ Hansatrans transpordikorraldaja Vladimir Jarlõkovi kinnitusel viperusteta, vaid Vaidas, kus neljarajaline tee kaherajaliseks muutub, tuli liiklusmärke ümber tõsta.

«Õnneks autosid oli vähe liiklemas, politsei toetas ja kõik vastutulijad suhtusid mõistvalt, jäid tee äärde seisma,» rääkis Jarlõkov.

Autokolonn peatus päevaseks ajaks Põltsamaa lähedal teeäärses parklas.

«Sõit jätkub täna öösel kell 12 ja ma arvan, et me sõidame Tartusse sadamasse välja,» ütles Jarlõkov.

Jarlõkov ütles veel, et nii suurte veoste riigi ühest otsast teise viimine on Hansatransi meeste tavaline töö, kuid tavaliiklejate jaoks mitte, mistõttu tasub ka eeloleval ööl olla Tartu suunal sõites äärmiselt ettevaatlik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles