Moskva arvatava kannibali kinnipidamisaeg pikenes

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvatav inimsööja peab eeluurimisvanglas viibima vähemalt 16. novembrini.
Arvatav inimsööja peab eeluurimisvanglas viibima vähemalt 16. novembrini. Foto: SCANPIX

Moskva Dorogomilovi kohus pikendas tapmises ja kannibalismis kahtlustatava Nikolai Šadrini vahi all hoidmise aega novembri keskpaigani.

Kohtualuse advokaat Sergei Poljakov ütles täna Interfaxile, et tema klienti hoitakse kinni 16. novembrini ja ta ei kavatse kohtu otsust vaidlustada.

Advokaadi sõnul peab Šadrin minema kohtupsühhiaatrilisse ekspertiisi, mille viivad läbi Aleksejevi-nimelise psühhiaatriahaigla eksperdid.

«Lähima kahe nädala jooksul vaatavad psühhiaatrid mehe üle, pärast seda koostatakse kokkuvõte tema vaimse seisundi kohta.»

Uurijad kavatsevad materjalid kokku panna oktoobri lõpuks ja siis saab advokaat nendega tutvuda. Pärast seda toimetatakse materjalid kohtusse.

Venemaa pealinnas Dorogomilovi rajoonis leiti alates 4. maist ja nii kahe nädala jooksul osi umbes 40-aastase mehe kehast. Eksperdid tegid kindlaks ohvri isiku ja tema tutvusringkonda uurides jõudsid 40-aastase Šadrinini. Tegemist on invaliidsuspensioni saava ja psühhoneuroloogiadispanseris arvel oleva mehega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles