Viisitamm valiti taas Keskerakonna Pärnu piirkonna esimeheks

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm.
Mart Viisitamm. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eile õhtul aastakoosolekule kogunenud Keskerakonna Pärnu piirkonna liikmed valisid piirkonna esimeheks taas Mart Viisitamme, kes on samas ametis juba alates 2005. a. detsembrist.


Pragu Pärnu linnapeana töötav Mart Viistamm valiti erakonna piirkondlikuks esimeheks häältega 76 poolt ja 2 vastu, teatas Keskerakonna Pärnu piirkond.

Mart Viisitamme sõnul tuli talle selline suur toetus mõneti üllatusena, sest meedia kaudu on prokuratuur viimasel ajal tema usaldusväärsust püüdnud tublisti kõigutada.

Erakonnakaaslastele peetud kõnes teatas Viisitamm oma otsusest jätkata Pärnu linnapeana, kuid tõdes samas, et käesolev kriminaalasi ja kahtlustus mõjutavad tema võimalikku kandideerimist volikogusse tuleval sügisel.

«Normaalses olukorras tunduks ehk isegi eetilisem enda taandamine koheselt kuni lõpliku selguse saamiseni,» lausus Viisitamm. «Kuid et esitatud kahtlustus ei tundu mulle siiski asjakohane ning võib olla poliitiliselt motiveeritud, ei pea ma praegu linnapea ametist lahkumist võimalikuks. Küll aga olen tõsiselt kaalunud kas oleks mõtet kandideerida tuleval sügisel taas linnavolikogusse. Vastava otsuse langetan hiljemalt märtsikuus, selleks ajaks peaks olema koos palju uut infot, mis otsustamise lihtsamaks teeb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles