Kokaiiniäri ja prostitutsiooni vahendamine viis mehe kohtu alla

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokaiin.
Kokaiin. Foto: SCANPIX

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtu ette mehe, kes uurimisandmetel äritses kokaiiniga ning vahendas soovijatele ka lõbutüdrukuid.

Politsei uurimisandmetel pani 34-aastane Omar esimese kuriteo toime tänavu 31. märtsil, kui omandas 42-aastaselt Martilt 8,65 grammi kokaiini sisaldavat pulbrit. Seejärel andis ta narkopulbri oma autos edasi kahele isikule, kellele vahendas ühtlasi ka prostituuditeenust. Politsei tuvastas, et mees kasseeris klientidelt hiljem autos toimunud intiimteenuste vahendamise eest ka tasu.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Omar süüdistuse suures koguses narkootikumide ebaseaduslikus käitlemises ning prostitutsioonile kaasaaitamises. Kriminaalsüüdistusega tuleb kohtu ette astuda ka Omarile kokaiini andnud Martil.

Käesoleval nädalal Harju maakohtus toimunud eelistungil leppisid menetluspooled kokku, et süüasja arutamine algab järgmise aasta märtsi lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles