Liiklushuligaanilt võeti mootorratas ära

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mootorratas
Mootorratas Foto: Priit Simson / Postimees

Kuressaare kohus konfiskeeris purjuspäi ja juhtimisõiguseta sõitmise eest kohtu poolt korduvalt karistatud ja ka arestimajas istunud 24-aastaselt Alvarilt mootorratta.

19. septembril mõisteti Alvarile Kuressaare kohtumajas 800 eurot rahatrahvi mitme liiklusseaduse rikkumise eest ja konfiskeeriti tema mootorratas, kirjutab Saarte Hääl. Politsei tabas Alvari päev varem, 18. septembri öösel kell 4.40 Kuressaares Pargi tänavalt, kus ta sõitis purjuspäi ja omamata juhtimisõigust mootorrattaga, mis oli ka registreerimata.

Alvarit on ka varem sarnaste väärtegude eest korduvalt karistatud kahel suvel on tal tulnud osa päevi veeta arestimajas. Seal veedetud päevad ei pannud aga noormeest oma tegude üle järele mõtlema ja kohus otsustas nüüd tema mootorratta Sanili 125cc konfiskeerida.

Ka see mõjus noormehele nagu hane selga vesi, sest juba mõned päevad pärast kohtuotsust jäi ta taas politseile purjuspäi vahele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles