Maaväe ülem autasustas Ühendriikide ohvitseri

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leitnant Mark Grimsley.
Leitnant Mark Grimsley. Foto: Kaitseväe peastaap

Eesti kontingendi ülem Afganistanis kolonelleitnant Anto Kergand andis täna Afganistanis Camp Bastionis üle Maaväe Ohvitseri Hõberisti USA logistikaohvitserile leitnant Mark Grimsleyle.

Maaväe ülem autasustas leitnant Mark Grimsley'd Ohvitseri Hõberistiga seoses kaitseväe missiooni toetamisega Afganistanis, teatas kaitseväe peastaabi pressiesindaja.

«Koostöö jooksul eestlastega olen õppinud väga palju Eesti kultuuri ja riigi kohta ning tunnen, et Eesti on justkui mu teine kodu,» ütles leitnant Grimsley teenetemärki vastu võttes. «Eesti logistilise toetuselemendi ülem kapten Toomas Kalda on mitte ainult koalitsioonipartner, vaid ka väga hea sõber.»

Leitnant Mark Grimsely teenib Ameerika Ühendriikide 129. lahinguteenindustoetuse pataljonis. Leitnant Grimsley ülesanne oli USA poolt Eestile kasutada antud MRAP lahingumasinatega seotud info vahendamine ning administratiivse ja materiaalse valmisoleku tagamine kahe riigi vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles