Tulevikutalendi stipendiumi taotleb 1550 õpilast

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment konkursi kodulehest.
Fragment konkursi kodulehest. Foto: www.tulevikutalent.ee

Stipendiumikonkursile Tulevikutalent 2011 on taotlusi esitanud 1550 noort üle Eesti.

Konkurss on mõeldud tublidele 5.-12. klassi õpilastele oma huvialade arendamiseks või õppetööga seotud tegevusteks, stipendiumiavaldusi saab veel esitada 5. oktoobrini.

Septembri alguses avatud stipendiumikonkursi Tulevikutalent 2011 populaarseim taotlemiskategooria on seni olnud sport ja tervis, kus avaldusi on esitatud 335. Kokku on kolme nädala jooksul taotlused saatnud ligi 1550 õpilast üle Eesti. Stipendiumi saab taotleda viies kategoorias: ühiskondlik tegevus; teadus; humanitaarteadus; kunst, muusika ja kultuur; sport ja tervis. Konkurss on avatud 5. oktoobrini.

Igas kategoorias valib žürii välja viis parimat, kellest esimesi premeeritakse Tulevikutalendi tiitli ning 600 euroga. Iga kategooria lõikes antakse välja ka neli teist kohta, keda premeeritakse igakuise 50-eurose stipendiumiga – kokku 450 euro ulatuses. Tulevikutalent 2011 stipendiumifond on 12 000 eurot.

Parimad õpilased valib 11. oktoobriks välja erinevate elualade esindajatest koosnev žürii, kuhu kuuluvad pedagoog ja laulja Silvi Vrait, kergejõustiklane Kaire Leibak, näitleja ja poliitik Liina Vahter, ajakirjanik ja loodussõber Heiki Valner, laulja Teele Viira ning konkursi eestvedaja Maxima Eestist Ty Lehtmäe.

Dokumente saab esitada läbi www.tulevikutalent.ee veebikeskkonna või tavapostiga – Maxima Eesti OÜ, Peterburi tee 47, 11415, Tallinn, Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles