Opositsiooni arvates madalad maksud Eesti majandust edasi ei vii

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Opositsiooniline Keskerakond ja Sotsiaaldemokraatlik erakond lubavad järgmise aasta riigieelarve debattidel tõstatada taas maksude temaatika, kuna nende hinnangul madalad maksud Eesti majandust edasi ei vii.

SDE parlamendifraktsiooni liige Jevgeni Ossinovski ütles ETV «Terevisioonis», et tema arvates tuleks lõpetada mõtteviis, et madalad maksud toovad Eestile suurt tulu, vahendab ERR uudised. «Kindlasti see toob mingeid investeeringuid juurde, aga me oleme viimase kümne aasta jooksul näinud, et need ei too õigeid investeeringuid, mis muudaksid meie majandust konkurentsivõimelisemaks,» selgitas saatekülaline.


Keskerakonna fraktsiooni liige ning parlamendi aseesimees Jüri Ratasse arvates võiks riik oma tulusid suurendada astmelise tulumaksu sisse viimisega ehk inimestel, kes teenivad üle 1500 euro kuus, peaks tulumaksu protsent tulevikus olema suurem kui nendel, kes teenivad alla selle.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles