Sealihawok

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sealihawokk
Sealihawokk Foto: Jaan Heinmaa

4 porstu

15 min

500 g seafileed, ribadeks lõigatud

3 sl sojakastet

2 sl mirinit (aasia maitsete riiulist) või samapalju serrit või portveini

1 tl riivitud ingverit

2 sl taimeõli

1 x 400-500 g pakk külmutatud türgi ube või samapalju wokisegu

3 küüslauguküünt, viilutatud

1 sl taimeõli

Sega sojakaste, mirin ja ingver kokku ning sega lihapaladega. Kuumuta pannil õli tulukuumaks ning prae lihapalad pruunikaks. Tõsta kõrvale ja puhasta pann. Kuumuta lusikatäis õli ja prae ses küüsaluku. Lisa oad või wokisegu pannile ja prae kuni need parajalt krõmpsud. Lisa liha, sega roog läbi ja serveeri näiteks keeduriisiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles