Eelkuumuta ahi grillrežiimile. Pintselda seened oliiviõliga ning puista peale soola-pipart. Kata ahjuplaat fooliumiga ja laota seenekübarad tagurpidi 8 portsuna plaadile. Lao seentele 10 cm sibulajupid ning aseta sinna otsa kana. Määri igale kintsule 0,5 tl võid. Küpseta ahju ülaosas 30 minutit, kuni kana hakkab pruunistuma. Kui soovid, võid koivad ja seened enne ka pannil ette praadida. Vahepeal keeda riis ning siis valmista kaste. Selleks sega sojakaste, šerri, suhkur ja apelsinikoor. Kuumuta nii kaua, kuni suhkur on sulanud ja segu keema tõusnud. Sega tassis maisitärklis ning apelsinimahl ja vala keevasse vedelikku. Kuumuta pidevalt segades, kuni kaste on paksenenud ja läikiv. Serveeri seene-kanaportsusid kastme ja riisiga.
Võid kana valmistada ka ilma seenteta.