4 portsu
20 min
390 kcal
6 dl kanapuljongit
1 sellerivars
1 porru
1 sibul
50 g võid
1/3 dl jahu
300 g grillitud või keedetud kanaliha või 2 kana rinnafileed
2 dl vahu- või kohvikoort
soola-pipart
meelepärast maitserohelist
4 portsu
20 min
390 kcal
6 dl kanapuljongit
1 sellerivars
1 porru
1 sibul
50 g võid
1/3 dl jahu
300 g grillitud või keedetud kanaliha või 2 kana rinnafileed
2 dl vahu- või kohvikoort
soola-pipart
meelepärast maitserohelist
Keeda hakitud sibul, porru ja seller potis puljongis pehmeks. Püreesta soovi korral saumikseriga. Kuumuta teises potis või heledaks ning lisa jahu. Kuumuta läbi ja vala ettevaatlikult segades juurde puljong. Aja supp keema. Lisa suupäraseks tükeldatud kanapalad. Kui kasutad küpsetamata kanaliha, siis keeda see puljongis kenasti pehmeks. Vala lisaks vahukoor ning maitsesta soola-pipraga. Serveeri hea saia ja maitserohelisega.
Hüva nõu
Vahelduseks võid sellest supist teha hoopis kalasupi, kui kasutad kana asemel kalapuljongit ja -liha.