Kohtla-Järvele tekkis salapärane asfaldiplats

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teerull.
Teerull. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Läinud nädala lõpus Kohtla-Järve kesklinna rekonstrueerimistöid üle vaadanud komisjon avastas, et Virula väljaku äärde juveelikaupluse ette on linnavalitsusega kooskõlastamata asfaldiplats tekkinud. Poe omaniku Oleg Šilovi sõnul pole tal aimugi, kelle töö see on.

Kohtla-Järve aselinnapea Viktoria Tsventarnaja sõnul tegi linnavalitsus politseile ootamatult tekkinud asfaldiplatsi kohta avalduse, põhjenduseks asjaolu, et see töö tehti pärast kesklinna uuendamise käigus teostatud asfalteerimistööde lõppemist, kirjutab Põhjarannik.

Lisaks on omavoliliselt asfalteeritud maa praegu riigi omanduses ja käimas on selle üleandmine linna omandusse. Tööde tellija lasi asfaldi panna mõlemale poole ettenähtust pool meetrit laiemalt ja tungis pealegi ka kõnniteele.

Niisugune isetegevus alal, mille renoveerimist rahastati peamiselt Euroopa fondidest, võib kaasa tuua ebameeldivusi. Viktoria Tsventarnaja sõnul võivad lähiajal projekti raames tehtud töid hindama saabuvad EASi esindajad rikutud töölõigu lihtsalt vastu võtmata jätta.

Linnale võib see kaasa tuua lisakulusid. «Seepärast palume politseil tänavat omavoliliselt kujundanud süüdlane üles leida ja teda rangelt karistada,» ütles Tsventarnaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles