Metsast leiti kahtlane tünn

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisene mets.
Sügisene mets. Foto: Küllike Rooväli

Eile keskpäeval leiti Lääne-Virumaal metsast tünn valge pulbriga. Asjaga tegeleb keskkonnainspektsioon.

Eile kell 12.00 teatati häirekeskusele, et Kadrina vallas Udriku külas leiti metsa seest tünn valge pulbriga, teatas Ida-Eesti päästekeskus. Päästjad märgistasid tünni ning andsid sündmuse üle keskkonnainspektsioonile.

Keskkonnainspektsiooni  inspektori ja ka päästjate arvates võis olla tegemist lubjaainega, aga aine täpseks kindlakstegemiseks võeti proov, mis saadeti täna laborisse, teatas keskkonnainspektsiooni pressiesindaja Leili Tuul.

Täna käis kohal Kadrina valla keskkonnaspetsialist ja vald korraldas tünni viimise Kadrina jäätmejaama. Pärast laborivastuse selgumist, saab öelda, mida tünnis oleva ainega ette võtta ehk kuidas seda käidelda.

Metsa alla oli viidud ka muid jäätmeid - riideid ja majapidamisest pärineda võivaid esemeid. Keskkonnainspektsioon alustas seoses jäätmete metsa alla viimisega menetluse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles