Taarakogujad annetasid 30 000 eurot

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Aitan lapsi» kampaania avaüritus Kadrioru lossiaias.
«Aitan lapsi» kampaania avaüritus Kadrioru lossiaias. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Vähem kui viie kuuga on pandipakendiautomaatide kaudu vähekindlustatud lastele teatrikülastuste korraldamiseks annetatud 30 000 eurot.

Nelja ja poole kuuga on heategevuskampaania «Aitan lapsi» raames pandipakendiautomaatide kaudu vähekindlustatud lastele teatrikülastuste korraldamiseks raha annetanud enam kui 30 000 inimest üle Eesti, teatas kommunikatsioonibüroo Hamburg & Partnerid.

158 pakendiautomaadi kaudu on kogutud üle 30 000 euro, mis võimaldab juba hooaja alguses sügisel viia teatrisse üle 5000 vähekindlustatud perest pärit last. Järgneva aasta jooksul on projekti eesmärk koguda raha 10 000 lapse teatrikülastuseks.

Maakondade lõikes on kõige aktiivsemalt tehtud annetusi Harju- ja Tartumaal ning Lääne- ja Ida-Virumaal. Kõige vähem on annetusi laekunud Lääne- ja Raplamaalt. Linnadest on enim annetusi tulnud Tallinnast, Tartust, Pärnust, Rakverest, Tabasalust ja Võrust.

SA Heategevusfond Aitan Lapsi, Evelin Ilves ja Eesti Etendusasutuste Liidu 17 teatrit käivitasid käesoleva aasta mais ulatusliku heategevuskampaania «Aitan lapsi» vähekindlustatud lastele kultuurielamuste pakkumiseks.

Suurematest jaekettidest on projektiga liitunud Rimi, Selver, ETK Maksimarket, Stockmann, Kaubamaja ja Grossi Toidukaubad ning nende kauplustes asuvates Tomra pakendiautomaatides saab annetusi teha.

SA Heategevusfondi Aitan Lapsi lõi 2009. aastal Norra-Eesti Kaubanduskoda koostöös Kuningliku Norra Saatkonnaga. Möödunud aastal toetas fond Põlva Haigla lasteosakonda meditsiinitehnika ja haiglamööbli soetamisel. Lisaks Norra-Eesti Kaubanduskojale toetavad heategevuskampaaniat Eesti Pandipakend, Tomra Baltic, Tschudi Shipping Company, Eesti Statoil ja DnB Nord Pank.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles